Nieuws

Hou vol lieve mensen, dat doen wij ook!

Wat is dit een rare tijd en wat hebben we een lange adem nodig met z’n allen. Opnieuw moeten we ons aanpassen aan de regels, aan het virus. Maar gelukkig lijkt het vooralsnog gunstig voor het Jeugdtheater. We mogen blijven spelen. Tot 17 uur. Wel met de nodige aanpassingen, maar we hoeven gelukkig niet helemaal dicht.

Maar hoelang dit zo blijft, dat weten we nog niet. En of alle theaters er aan mee willen werken ook niet. Sommige sluiten de deuren, omdat de aanpassingen veel logistieke en mentale veerkracht vraagt. Kijk dus op onze speellijst voor de laatste veranderingen.

We hopen dat jullie het aandurven om ons op te blijven zoeken, ons en alle andere theatergroepen. We hebben jullie support hard nodig. En de verbondenheid, om samen mooie verhalen te beleven is vooral voor kinderen zo belangrijk.

En…. er komt groot NIEUWS aan van Het Kleine Theater!! Door deze lockdown ligt het even in de koelkast, maar zodra we weer volle vaart vooruit mogen halen we het eruit en brengen we het naar buiten. Houd onze website dus in gaten. Binnenkort proosten we!

Back to top